Услуги


Панорамна разходка

Подарете си два незабравими часа, в които ще имате възможността да разгледате прекрасното ни крайбрежие от вътрешността на морето. Насладете се на приятния морски бриз и нежната милувка на вълните на Черно море. Почувствайте свободата на мореплавателя и изживейте своето малко приключение!

А защо да не направите морската разходка вечерта? Романтично плаване или нощен купон - защо не? Ваши свидетели ще бъдат звездите, лунните лъчи и най-близките ви приятели.


Риболов

Пригответе се за един вълнуващ риболов. Кораб Pollux ще Ви предложи изключителната възможност да разкриете своите риболовни качества в най-тихите води. Ще можете дори да направите импровизирано състезание с Вашите приятели, а след това да си поделите улова. Дори и обаче нищо да не хванете - не се притеснявайте. На борда ще има риба в изобилие за всички!

При всички положения забавлението е гарантирано. А от какво друго се нуждае човек? //Една студена бира, може би ;-)


Пикник

Това е Вашият специален ден. Това е Вашата възможност да изживеете незабравими моменти на Вашата почивка. Предлагаме Ви да комбинирате вълнуващо морско плаване с пикник на приятен залив. Независимо дали предпочитате компанията на много хора или сте ценители на уединението, ние ще Ви предложим точното място за отдих и забава. Всичко това подплатено с богата трапеза - барбекю, шопска салата, пържени или варени картофи, плодове, безалкохолни и алкохолни напитки.

През останалото време може сами да изберете как да се забавлявате - плуване, гмуркане, плаж, волейбол, федербал... Единственото ограничение е Вашето въображение!


Разходка до Калиакра

Нос Калиакра е сред забележителностите по северното ни черноморие. За 8 часа ще можете да реализирате едно вълнуващо плаване, по време на което ще се насладите на прекрасната гледка към брега, ще поплувате в морето, ще се забавлявате с приятели, а с малко късмет може да видите красивия танц на стадо делфини или полета на ято корморани.

Ако желаете, можете да продължите към залива Дълбока, където задължително трябва да опитате деликатесите в прочутата Мидена ферма.


Наем

Ако желаете сами да определяте посоката на плаване или продължителността на пътуването, това е Вашата услуга! Кораб Pollux се дава под наем за един или повече дни или избрано от Вас време. Вие ще имате пълната свобода да организирате морската си почивка според Вашите желания.

Не пропускайте тази уникална възможност!

*Всички услуги се предлагат от марина Златни пясъци. Други начални дестинации - по договаряне.

Начало

Услуга на месеца

КалиакраРазходка до Калиакра
Само през месец юли използвате 10% отстъпка за тази услуга!

Още услуги?

Искате нещо различно?Морски изгрев
Вашите желания са закон за нас ;)
Свържете се с нас на посочените координати и заедно ще организираме едно незабравимо морско приключение!


Free Dreamweaver CS4 templates for Adobe Dreamweaver